BREND PULSE

BREND PULSE osnovan je 2009. godine što ga čini poprilično mladim brendom za torbe i pribor za pisanje. Ovaj je brend osnovan početkom financijske krize no ne kako bi ponudio jeftinije proizvode te prizvode niže kvalitete već s ponudom proizvoda visoke kvalitete što opravdava njihovu cijenu. Osnivač, gospodin Velimir Dobrilović, ozlovoljen prisustvom “velikih brendova” na tržištu čija je strategija snižavanje kvalitete, sužen izbor te rastuće cijene koje su rezultat niže kupovne moći na tržištu, dolazi na ideju ponuditi torbe visoke kvalitete s dvogodišnjom garancijom pod prihvatljivom cijenom (uvelike nižom od one “velikih brendova” slične kvalitete). Filozofija prodaje i kupnje proizvoda visoke kvalitete te korištenje istih kroz duži vremenski period umjesto kupovine jeftinijh proizvoda niže kvalitete okarakteriziranih propustima te lakom lomljivošću sve je više prihvaćena od strane potrošača. Već nakon jedne godine prisustva u državama diljem Balkana, potrošači su prihvatili PULSE proizvode te se kroz godine tržište proširilo. Danas je PULSE prisutan u 26 zemalja diljem Europe, Azije i Afrike.

PULSE KVALITETA

PULSE KVALITETA zajamčena je dvogodišnjom garancijom te su unatoč modelu sve PULSE torbe izrađene od kontroliranih materijala (600D, 900D, DOBBY poliestera, 1680D, prave kože…) koji ne sadrže PVC te su usuglašeni s visokim standardima. Svi su materijali vodootporni i izrađeni s pokrovom od poliuretana zbog čega nisu osjetljivi na temperaturu , fleksibilniji su te su dugoročniji od ostalih torbi prisutnih na tržištu. Također, ova je tehnologija proizvodnje i pripreme materijala temeljena na organskim jedinicama što ih povezuje s uretanom (poliuretan)… zbog čega ne zahtjeva dodatke koji su štetni za zdravlje te su neugodnog mirisa. Sve su torbe dodatno učvršćene na mjestima velikog pritiska i povezane s visokoizdržljivom mrežom od poliestera ili najlona. Boje koje služe printanju su visoke kvalitete (ne blijede lako i nije ih lako zagrebati). PULSE proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala dizajniranih u Pulse Design studiju. Visoka kvaliteta kontrole prilikom proizvodnje jedna je od važnijih stavki naše poslovne strategije.

PULSE DIZAJN

Naši počeci sežu u 2009. kada smo započeli proizvodnju ruksaka i manjeg broja školskog pribora. Svake godine unutar kolekcija predstavimo široki izbor novih proizvoda. Omjer kvalitete i cijene kao i zadovoljstvo korisnika glavni su ciljevi naše poslovne strategije – zahvaljujući sedmogodišnjem iskustvu u proizvodnji ruksaka uzimajući u obzir modele, značajke, dizajn te ilustracije.

Danas je PULSE prisutan u 26 zemalja diljem Europe, Azije i Afrike.Pogledajte našu novu kolekciju za 2016. godinu!

Sve ovisi o ukusu, a PULSE-ov tim dizajnera ulaže veliki trud kako bi zadovoljio potrebe i i prijedloge s tržišta povezane uz izradu torbi, dodataka i vanjskog dizajna (grafičkog ispisa). Nadamo se da vam se sviđa naš dizajn i da ćete biti voljni isprobati našu kvalitetu!

Lijep pozdrav,

PULSE TIM